Ervaar de beleving...

Licht, beeld en geluid zijn cruciaal voor elk evenement. Ze prikkelen de zintuigen, bepalen de sfeer en zorgen voor beleving. Xymio Live Xperience maakt van elk event een belevenis. Of het nu gaat om een intiem jubileum, een gala, concert of (dance-)festival; we zorgen altijd voor de bijpassende audiovisuele invulling en apparatuur. Voor sfeervol licht, strakke beeldschermen, voor feilloos geluid op het juiste volume. En desgewenst met onze partners ook voor andere zaken als podia en aggregaten.

Natuurlijk mag er tijdens zo’n live event niets misgaan. Samen met onze opdrachtgever maken we een nauwkeurige planning met licht- en geluidsplan. Eventuele wensen van geboekte (inter)nationale bands en artiesten vullen we probleemloos in door uitsluitend gebruik te maken van A-merk apparatuur. Tijdens het evenement zorgen onze ervaren technici ervoor dat alles perfect en op tijd verloopt. We toetsen regel- en wetgeving, ook op het gebied van geluidsnormen en zorgen indien nodig voor geluidsbeheersing door een goed doordachte opstelling. Xymio ontzorgt haar opdrachtgevers maximaal. 

Ervaring, passie, flexibiliteit en vakmanschap vormen hier de perfecte mix. Want voor een live-optreden bestaat er immers geen tweede kans...

Xymio Live Xperience: Want voor een live-optreden bestaat er geen tweede kans...