Xymio Business Xperience - Dé AV-partner voor uw zakelijk evenement!

U heeft binnenkort een bedrijfsfeest, receptie, feestelijke opening van een bedrijfspand of andere zakelijke aangelegenheid en bent op zoek naar een Audiovisuele partner die u volledig ontzorgt op het gebied van licht, geluid en beeld? Xymio Business Xperience helpt u graag om van uw feestelijke gelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken!

Xymio draagt zorgt voor een top geluidsinstallatie en een maatwerk lichtplan, eventueel aangevuld met een mooie videopresentatie inclusief LCD-schermen en ledwall. Uw gasten weten niet wat hen overkomt! Alles op het gebied van licht, geluid en beeld kunt u met een gerust hart aan Xymio overlaten.

Natuurlijk kunt u ook bij Xymio terecht voor de verhuur van losse materialen en apparatuur. Wilt u bijvoorbeeld een goede spreekinstallatie huren ten behoeve van uw vergadering of congres, eventueel in combinatie met een beamer met presentatiescherm, een mengpaneel, extra microfoons (zowel draadloze microfoons, headsets alsook microfoons met draad), een ledscherm (ook wel ledwall of ledscreen genoemd), of wilt u een muziekcomputer inzetten om de zaal te voorzien van gepaste achtergrondmuziek; Xymio Business Xperience levert alle materialen om van uw gelegenheid een succes te maken.

Beursstand

Staat u binnenkort op een beurs en wilt u een onvergetelijke indruk maken op uw beursbezoekers? Xymio Business Xpercience helpt u graag om uw beursstand van een indrukwekkend licht- en geluidsplan te voorzien. Samen zorgen we ervoor dat beursbezoekers gewoonweg niet om uw stand heen kunnen. Wij adviseren u desgewenst ook op het gebied van beursstand design en zorgen er vervolgens voor dat het lichtplan volledig afgestemd is op díe zaken waar u graag het accent op wilt leggen.

Ook kunnen we uw stand van een video decor voorzien met behulp van een indrukwekkend ledscherm (ook wel ledwall of ledscreen genoemd); een absolute aandachtstrekker met ongekende mogelijkheden!

Geluidsbeheersing

Geluidsbeheersing is vandaag de dag een thema dat steeds vaker aan de orde is. Vanzelfsprekend wilt u voorkomen dat uw bedrijfsfeest of feestelijke gelegenheid abrupt verstoort wordt door klachten van omwonenden. Vaak is de oorzaak terug te vinden in het geluidsontwerp en de geluidsspreiding, of het niet uitdoven van lage tonen. Door tijdens uw feestelijke gelegenheid een DB-check te doen en de geluidsniveaus met regelmaat te meten, te controleren en te registreren, voorkomt u overlast en daarmee klachten aan uw adres. Xymio is gespecialiseerd in geluidsbeheersing en neemt deze werkzaamheden graag voor u uit handen.

Meer informatie over Xymio Business Xperience?

Wenst u meer informatie? Vul het contactformulier in en wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Xymio Business Xperience: tot in de puntjes geregeld.