Xymio AV Xperience – Dé Audiovisuele leverancier van de Benelux!

Audiovisuele apparatuur is overal. Xymio AV Xperience verkoopt en verhuurt geluidsapparatuur en schermen aan onder andere de horeca, zorginstellingen, scholen, zwembaden en de recreatieve sector. Kortom, overal waar geluid versterkt moet worden en beeld belangrijk is. Bent u op zoek naar een goede geluidsinstallatie, sfeerverlichting voor uw zaak? Xymio inventariseert, adviseert, levert en draagt zorg voor een perfecte installatie. Verleng de verblijfsduur van uw gasten door uw ruimte middels een sfeervol lichtplan en passende geluidsinstallatie meer aangenaam te maken.

Naast geluidsinstallaties en verlichting bent u bij Xymio ook aan het juiste adres voor diverse presentatiemiddelen en omroepinstallaties. Denk bijvoorbeeld aan een narrowcastingsysteem om uw klanten, leerlingen, of medewerkers continu van actuele informatie te voorzien. Of aan beamers, projectieschermen, projectoren, microfoons, LCD-schermen (flatscreens), of ledscreens om uw schoollokaal, vergaderruimte of kantoorruimte optimaal in te richten.

Ook op het gebied van lestijdsignalering via IP, omroepinstallaties en leeftijdensignalering weten klanten Xymio te vinden. De specialisten van Xymio dragen niet alleen zorg voor een gedegen advies in de voor u meest geschikte oplossing, maar de installatiemonteurs van Xymio zorgen er ook voor dat het systeem volledig naar wens wordt geinstalleerd en startklaar wordt opgeleverd.

Diverse scholen en zorgcentra gingen u reeds voor een kozen voor een systeem van Xymio AV Xperience. De active boards, smartboards en digitale schoolborden met touchscreens en/of touchpanels zijn tegenwoordig bijna niet meer weg te denken in klaslokalen, maar ook in vergaderruimtes worden ze steeds vaker ingezet. Nooit meer notuleren (datgene wat u op het scherm schrijft wordt automatisch opgeslagen en kan met eenieder worden gedeeld), snel en makkelijk het beeld van uw latop overnemen en tonen op het smartboard, eenvoudig een conference call opstarten; de mogelijkheden zijn werkelijk ongekend. Xymio AV Xperience kijkt samen met u naar de gewenste functionaliteiten en adviseert in de best passende oplossing.

Meer informatie over Xymio AV Xperience? 

Wenst u meer informatie? Vul het contactformulier in en wij nodigen u van harte

uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!