Xymio Live Xperience - Dé AV-leverancier voor uw event!

Bent u op zoek naar een leverancier op het gebied van licht, geluid en beeld voor uw evenement? Dan bent u bij Xymio aan het juiste adres! Of het nu gaat om het huren van een geluidsinstallatie, een spreekinstallatie of sfeerverlichting ter aankleding van uw ruimte, of u zoekt een AV partner die u volledig ontzorgt op het gebied van lichtshows, geluidstechniek en videopresentaties. De specialisten van Xymio zijn van alle markten thuis.

Op het gebied van lichtverhuur en geluidverhuur hebben wij de afgelopen jaren een indrukwekkende referentielijst opgebouwd. Zowel in Nederland, België als Duitsland hebben wij diverse evenementen, festivals en bedrijfsfeesten van een indrukwekkende maatwerk licht- en geluidshow mogen voorzien. Daarnaast weten klanten ons ook te vinden voor het tijdelijk huren van specifieke apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een karaoke-set, een mengpaneel, microfoons (zowel draadloze microfoons, headsets als microfoons met draad), beamers, een ledscherm (ook wel ledwall of ledscreen genoemd), of een muziekcomputer ten behoeve van achtergrondmuziek voor uw evenement.

Geluidsbeheersing | Xymio Live Xperience

Geluidsbeheersing is vandaag de dag een thema dat steeds vaker aan de orde is. Met regelmaat leest men in de krant dat evenementen dermate geluidsoverlast veroorzaken, dat omwonenden aangifte doen van geluidsoverlast. Vaak is de oorzaak terug te vinden in het geluidsontwerp en de geluidsspreiding, of het niet uitdoven van lage tonen. Door tijdens uw evenement een DB-check te doen en de geluidsniveaus met regelmaat te meten, te controleren en te registreren, voorkomt u overlast voor omwonenden en daarmee klachten aan uw adres. Xymio is gespecialiseerd in geluidsbeheersing en neemt deze werkzaamheden graag voor u uit handen.

Live-bands

Zoekt u een audiovisuele leverancier ter versterking van uw live-band tijdens uw evenement? Ook op het gebied van versterking van live-bands heeft Xymio een aanzienlijke trackrecord opgebouwd. De specialisten van Xymio zorgen voor een maatwerk licht- en geluidplan en weten als geen ander om te gaan met speciale wensen van uw bands en artiesten. Onze apparatuur is rider-vriendelijk en onze technici zullen er alles aan doen om van uw feestelijke gelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken!

Meer informatie over Live Xperience

Wenst u meer informatie? Vul hier het contactformulier in en wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Xymio Live Xperience: Want voor een live-optreden bestaat er geen tweede kans...